Frequently asked questions

1. Hoe zit het met verzenden?

Sieraden worden in principe gratis verzonden, zolang het past in een brievenbuspakketje. Mocht het niet passen, dan zijn de verzendkosten 6,95 EUR of gratis bij bestellingen vanaf 50 EUR. Hetzelfde geldt voor de HOME & LIVING Collectie. Als het past in een brievenbuspakket is het gratis, of 6,95 EUR of gratis bij bestellingen vanaf 50 EUR. In de meeste gevallen worden HOME & LIVING bestellingen middels pakketverzending opgestuurd. 


2. Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Ja, behalve als het al verzonden is. Stuur gewoon een berichtje naar hello@lynnlynn.nl met je vraag, dan komen we er vast wel uit. 

Wil je graag je bestelling laten inpakken omdat het een cadeautje is, en had je dit nog niet aangegeven? Stuur ook even een berichtje! 


3. Wat is de levertijd?

In principe wordt bijna alles binnen 3 dagen op de post gedaan, maar er zijn enkele uitzonderingen. Bijvoorbeeld alle sieraden zijn handgemaakt. Soms komt het voor dat het door jou bestelde product nog gemaakt moet worden (met de hand) dan kan het iets langer duren. Soms geldt er voor sommige producten een langere levertijd omdat het een "PRE ORDER" product is en we nog op onderdelen wachten. Heb je vragen over een specifiek product? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via hello@lynnlynn.nl dan geven we je de exacte levertijd door. 


4. Ik heb een "Pre order" product besteld, hoe werkt dat?

Je hebt eigenlijk een reservering geplaatst op een product dat momenteel nog niet geleverd kan worden, maar waarvan we wel weten dat het binnenkort weer beschikbaar is. Omdat we de exacte levertijd niet kunnen bepalen is het een "PRE ORDER product". Dezelfde retourneringsvoorwaarden gelden: binnen 2 weken na verzending. 


5. Helaas ben ik toch niet helemaal tevreden. Hoe zit het met retourneren?

Jammer! Eerst proberen we er uit te komen. Waar ligt het aan? Omdat we alles met de hand maken is een oplossing vaak snel gevonden.

Mocht je het toch willen retourneren zijn er verschillende mogelijkheden.

1. Retourneren binnen 2 weken (na verzenddatum), krijg je je geld terug of je ruilt het om voor een ander product uit de webshop

2. Retourneren langer dan 2 weken (na verzenddatum), krijg je een tegoed. 

3. Graag ontvangen we eerst het product (veilig verpakt) retour op onderstaand adres:

LYNN LYNN / retour

Putterstraat 9

5256AM Heusden

 

Let op: De kosten voor het retourneren van je bestelling nemen wij niet voor onze rekening en we raden je zeker aan om een bewijs van verzending met traceergegevens bij je te houden – als je retourpakketje verloren raakt dan is dit niet onze verantwoordelijkheid.


5. Ik heb ooit een product gespot, maar zie het niet terug in de webshop. Is het niet meer te koop?

Het zou zo maar kunnen dat je bijvoorbeeld via Instagram (@lynnlynn.nl) of op een lokale markt een product hebt gezien dat niet online beschikbaar is. Dat komt omdat we alle sieraden met de hand maken en de collectie geregeld veranderd. Vaak is het wel mogelijk een product na te bestellen. Stuur ons een berichtje op hello@lynnlynn.nl 


6. Kan ik de collectie ook in het echt bekijken?

Ja zeker! L Y N N L Y N N is in verschillende winkels te verkrijgen. Kijk op de pagina VERKOOPPUNTEN voor meer informatie.
Wil je graag langskomen om de huidige collectie exclusief te bekijken? Je kan ook altijd een afspraak maken om langs te komen in Heusden of Nuenen voor de pop up shop. Maak dan een afspraak via hello@lynnlynn.nl. Daarbij organiseren we ook Ladies Nights' en sieraden party's, informeer gerust naar meer informatie. 


7. Is het mogelijk een sieradenparty bij mij thuis te organiseren?

Ja zeker! We komen graag naar je thuis toe om een sieraden party of Ladies Night te organiseren. Wij zorgen voor een mooie collectie sieraden, accessoires en home items. Jij zorgt voor een leuke vriendinnenclub en samen zorgen we voor een gezellige avond. Het allerleukste is dat je er ook wat aan kan verdienen aangezien je er een commissie voor terugkrijgt. Hoe leuk is dat? Neem contact op via hello@lynnlynn.nl


8. Ik krijg snel ontstoken oren, zijn de oorbellen hypo allergeen?

Ja 99% van de sieraden online zijn hypo allergeen en gemaakt van nikkelvrije materialen. We zeggen 99% omdat streven om alléén hypo allergeen oorbellen te verkopen, want alles is nikkelvrij. Maar soms kan het toch voorkomen dat iemand alsnog irritatie krijgt, bijvoorbeeld doordat iemand alleen goud verdraagt of kan het een andere oorzaak hebben. Maar onze materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, en streven naar 100% tevredenheid. 


9. Verkleurt het materiaal van de sieraden?

Het is belangrijk om je sieraden goed te verzorgen! Of het nou puur goud is, roestvrij staal of messing. Dan blijven je sieraden het mooiste. Doe eerst je parfum op, dáárna je sieraden om. Doe pas je oorbellen in zodra je haren gedroogd zijn en ga niet zwemmen met je sieraden om (chloor is een echte killer). 


10. Hoe bepaal ik de maat van een sierraad?

De maten staan in de meeste gevallen vermeld in de omschrijving. Mocht dat toch niet zo zijn, aarzel niet om een berichtje te sturen! 
Voor kettinkjes kan je de volgende afbeelding aanhouden: