OVER LYNN

Hoe het begon

Enigszins verbaasd over de prijzen van sommige sieraden online, én de kwaliteit daarvan, ben ik zelf oorbellen gaan ontwerpen. Kwaliteit hoeft namelijk echt niet duur te zijn! En zo ontstond in 2017 de webshop met handgemaakte kwalitatieve en originele oorbellen, kettinkjes, zonnebrilkoordjes en armbanden. Mijn moeder en zus hadden inmiddels zoveel sieraden gekregen; dus dat werd een webshop. 

WIE IS LYNN

Je verwacht het waarschijnlijk al, Lynn Sijbers is de creatieveling achter LYNNLYNN. Graag geef ik het niet toe, maar ik ben soms hartstikke eigenwijs en zo is de webshop ook ontstaan. Het kán niet dat die oorbellen zo duur zijn, dat kon ik anders. Verder kan ik niet goed stilzitten en moet ik altijd iets voor handen hebben. Ik heb de wereld over gereisd en ben zo veel moois tegengekomen, dat móest ik delen! 

Hoe nu verder

LYNNLYNN is tegenwoordig ook te koop bij verschillende verkooppunten, en daar komen er nog wat meer bij! Daarnaast ben ik ook vaak te vinden op de leukste lokale markten. De webshop wordt steeds meer uitgebreid met nog veel meer leuke items. Bijzondere interieur items, net zo uniek en speciaal als de zelfgemaakte sieraden. Er staat nog zo veel meer leuks op de planning, bijvoorbeeld interieur advies op maat. Houd ook de website in de gaten, wie weet volgt er op korte termijn een winkelopening!