THE WHOLE SHEBANG

Toe aan wat nieuws? net verhuisd? op zoek naar een bijzonder interieur? Ik help je hier graag bij.

 

Of je nou een moderne keuken hebt, een historisch huis met karakteristieke elementen, een nieuwbouw aan het inrichten bent, of simpelweg geen tijd hebt om het zelf te doen. Ik zorg ervoor dat jouw verhuizing of interieur styling perfect geregeld wordt.

 

Nadat we kennis hebben gemaakt, ga ik aan de slag met een moodboard om jouw sfeer te bepalen. Naar aanleiding van een eerste feedback ronde, op mijn op maat gemaakte moodboard, ga ik opnieuw aan de slag. Het is, bijna nooit, de eerste keer 100% raak. Ik maak altijd een budget overzicht, na dit uiteraard al goed besproken te hebben. Ik geef aan wat de mogelijkheden zijn, jullie geven aan hoe diep de buidel rijkt. Het begin is een intensief proces waar we nog veel overleggen om tot het perfecte plan te komen. Zodra het moodboard naar wens is en het plan duidelijk gaan we aan de slag.

 

Ik kan alles uit handen nemen. Dan neem ik alle organisatie rondom bestellingen en levering op me en onderhoud het contact met leveranciers.

Maar ik kan ook een "personal webshop" creëren. Ja, echt waar. Ik maak een webshop op maat waar jij bij mij direct, óf externe partijen de bestellingen plaatst. Alles binnen deze webshop, is geïnspireerd op het op maat gemaakte moodboard. Zo houd je zelf grip op de kosten en bestellingen. 

En als alles goed is afgeleverd, in beiden gevallen, zorg ik voor de styling op locatie. 

WHAT

Interior styling

HOW 

Tussen € 350,- en € 1000,-

Nu nog even goed overzichtelijk alles onder elkaar:

- Kennismaking (ik kom graag langs)

- Stijl onderzoek (ik hoor graag wat jullie mooi vinden)

- Stijl matching

- Custom moodboards

- Custom 2d plattegrond

- Custom 3d plattegrond

- Product details

- Plan de campagne

- Budget overzicht

- Proces begeleiding (bestellingen, leveringen, planning)

OF

- Persoonlijke styling webshop

- Dag inrichten

- Follow up (zomer of winter touch up!)

De kosten voor dit alles? De kosten zijn altijd op maat gemaakt. Tussen € 350,- en € 1000,- en dat is afhankelijk van de grootte van het project.

 

Denk je - ondanks de scherpe prijs - "oef"?

Denk dan aan deze voordelen:

01/

bestellingen en leveringen

(online) bestellingen gaan vaak mis, leveringen nog vaker. Ik vang dit allemaal op. 

02/

klantenservice

contact met klantenservice verloopt vaak lastig, erg lastig. contact met mij verloopt soepel ;-) 

03/

win-win prijzen

ik heb overeenkomsten met leveranciers en zoek die parels op. Én, ik deel dat voordeel. Win-win. Jij betaalt niet de volle mep én krijgt de interessante producten thuis. 

04/

No basic bitch

je krijgt niet de standaard merken thuis. tuurlijk, soms ontkom je niet aan de grote namen, maar meestal zoek ik verder dan die gevestigde namen. 

05/

I won't let go

ik raak zo betrokken dat je me altijd vragen kan blijven stellen. ook ná oplevering. en ook jouw vrienden voor cadeau tips ;-)

DSC_1274.JPG