INTERIOR STYLING


JUST DO IT

Leun achterover en laat je verrassen. Oké niet helemaal verrassen, tuurlijk denk je mee in het ontwerpproces en blijf je up-to-date. Maar samenvattend komt het neer op het volgende:

 

› Kennismakingsgesprek (vrijblijvend)

› Persoonlijke Quiz

› Custom mood boards 

› Custom plattegrond

› Budget overzicht

› Proces begeleiden

› Dag inrichten

› Follow up na 2 maanden (touch up!)

JUST THE TWO OF US

Je bent al aardig ver maar wil toch het interieur aanpakken, maar niet toe aan "The Real Deal"? Geen enkel probleem. Dan is het volgende van toepassing op jouw project:

 

› Kennismakingsgesprek (vrijblijvend)

› Persoonlijke Quiz

› Custom mood board (tot 3 versies)

› Eén ronde shop begeleiding

› Gedetailleerde shopping list; daarna zelf aan de slag

 

 

 

JUST A LITTLE BIT

Enkel behoefte aan wat kleine aanpassingen in het interieur en voornamelijk stijladvies en handvatten nodig? Ook dat is mogelijk. Bekijk hier wat voor jou van toepassing is:

 

› Kennismakingsgesprek (vrijblijvend)

› Persoonlijke Quiz

› Custom mood board (1 versie)

› Begeleiding aan de hand van uur tarief. 

 

 

 

 


Let's connect!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Wie ben ik?

 

Na jarenlang te hebben gewerkt in de hospitality in de mooiste hotels wereldwijd, van Parijs tot Hong Kong, van Washington DC tot Amsterdam, heb ik zowel kennis opgedaan van gastvrijheid, sfeer, en design, maar ook het lezen en begrijpen van wensen en mensen. Tenslotte heeft mijn interesse in Interieur en Design mij gebracht bij een mooi design interieur collectief, Design Post Amsterdam, waar ik interieurprofessionals adviseer en assisteer bij hun projecten in samenwerking met de merken van Design Post Amsterdam: Arco, Arper, Kvadrat, Montis, Eikelenboom en Casala. Dit en mijn persoonlijke stijl draagt bij dat ik steeds meer mensen heb mogen assisteren bij het inrichten van hun huis, lunchzaak of werkplek.