COMPLETE STYLING HUIS IN DEN BOSCH

Voor wie

Deze opdracht was voor een jong stel en hun eerste gekochte huis. 

 

Stijl

Licht, kleurrijk, karaktervol

 

Sfeer

Het was belangrijk dat huis verschillende gezellige "hoekjes" had en veel kleur en karakter. Én een samenstelling verschillende stijlen waarbij de karakteristieke elementen bewaard zouden blijven. 

 


 

Woonkamer/werkplek

Het was belangrijk dat er meer kleur in het interieur zou komen - het vorige was 'wat grijs' - en de karakteristieke elementen bewaard zouden blijven. Daarnaast moest er veel opgeknapt worden. Het complete huis is geschilderd, inclusief de karakteristieke houten draagbalken. Deze waren donkergroen en zijn mooie, elegante hoogglans gelakt. De vloer is opgeknapt waardoor het een splinternieuwe eikenhouten vloer lijkt, maar in werkelijkheid ruim 100 jaar oud is. Het ruim 100-jaar oude huis is gemoderniseerd waarbij oude elementen bewaard zijn gebleven. De voorkamer is een plek om een boek te lezen, koffie te drinken of een wijntje, maar ook een werkplek. 

 

Eetkamer/zithoek

In het 'tussengedeelte', met een andere hoogte heeft dan de voorkamer is een eetkamer TV-hoek gecreëerd, een plek om je terug te trekken.  Deze ruimte is gezellig, vanwege het lagere plafond, maar ook omdat de keuken makkelijk erbij betrokken wordt. (De keuken was nog een uitbouw van de vorige bewoners)

 

Slaapkamer

Een plek om tot rust te komen. De opvallende petrol kleur in combinatie met het heldere wit én rode accenten springt eruit. Het bed straalt luxe uit in combinatie met de poef op het voeteneinde en het kleed op de vloer brengt extra sfeer. Hoe lekke ris 't om uit bed te stappen op een zacht antiek kleed. 

MEER INFORMATIE OVER INTERIEUR STYLING?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.