COMPLETE STYLING APPARTEMENT IN UTRECHT

Voor wie

Deze opdracht was voor een dame van 30, met grote liefde voor eten en drinken, en haar nieuwe en ruime appartement in Utrecht. 

 

Stijl

Stoer, opvallend, warm

 

Sfeer

Het was belangrijk dat het appartement wat meer van haar persoonlijkheid ging uitstralen. Voorheen was alles grijs en zwart. De sterke persoonlijkheid, liefde voor eten en drinken én voorkeur voor comfort waren absolute musthaves om terug te zien en voelen. 


 

Woonkamer/eethoek

Het was belangrijk dat het appartement wat meer van haar persoonlijkheid ging uitstralen. En nog belangrijker, het gehele appartement is opgeknapt en opnieuw ingericht. Dus het doel was zoveel mogelijk doen, met zo min mogelijk kosten. De eethoek is het allerbelangrijkste, voor iemand die van eten en drinken houdt en zelfs daar haar werk van heeft gemaakt. Daarom is er gekozen voor een opvallende stoere maar chique eettafel met comfortabele stoelen. Accenten zoals boekenplanken met kookboeken, een drankencart en lijsten met posters in F&B thema maken het een persoonlijk interieur. De kleur op de muur is opvallend maar blijft rust uitstralen. Het allermooiste? De kleur van de muur 'beweegt' mee met de dag in dit met daglicht overgoten appartement.

 

Woonkamer/zithoek

De nieuwe zithoek heeft warme kleuren, mooie interieur items maar blijft praktisch. Belangrijk is om wel lekker onderuit te kunnen liggen én je hapjes kwijt kunnen op de salontafeltjes. Poes Pinot is ook blij met de aanpassingen, want het nieuwe plaid is niet meer van de eigenaresse maar heeft Poes Pinot ingepikt. 

 

Slaapkamer

Met minimale aanpassingen is de slaapkamer getransformeerd. Met een paar vereisten ging ik aan de slag: het bed moest blijven, het mocht niet teveel "hotelkamer" uitstralen en de nachtkastjes moesten laadruimte hebben. Zo doende is het plan daarop afgestemd. De slaapkamer is een rustplek dus de kleur op de muur heeft een lichte Eucalyptus tint en de sfeer erom heen nét even wat stoerder. Donkergroen en messing. Wat planten voor meer levendigheid én Poes Pinot is ook weer tevreden. 

MEER INFORMATIE OVER INTERIEUR STYLING?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.