STYLING APPARTEMENT AMSTERDAM OUD ZUID

Voor wie

Deze opdracht was voor een stel rond de 30 en hun appartement in Amsterdam Oud Zuid. 

 

Stijl

Stoer, opvallend, warm

 

Sfeer

Het was belangrijk dat het appartement wat meer rust ging uitstralen. Met twee grote persoonlijkheden en veel samengevoegde spullen kon het appartement wat meer rust gebruiken.  


 

Rariteitenkabinet

Over de jaren heen heeft dit koppel veel souvenirs, rariteiten en frutsels verzameld. Allemaal met een verhaal, allemaal even belangrijk om te bewaren. Voorheen stond alles verspreid door de ruimte, maar door alles te verzamelen op één plek zorgt instaat er meer rust zonder dat je de spulletjes weg hoeft te doen. Oftewel een rariteiten kabinet. 

 

Thuiswerkplek

Als het appartement eigenlijk één grote ruimte is en er toch een (of twee)thuiswerkplekken benodigd zijn behoeft dat een creatieve oplossing. Het bureau heb ik zodanig uitgezocht dat het in het weekend kan dienen als consoletafel. Het bureau van Hübsch is namelijk rustig, elegant en onopvallend. Doordeweeks is het een prachtige werkplek met uitzicht naar de ruime groene tuin. In de zithoek is ook nog een bijpassend Dressoir van Hübsch geplaatst voor een rustigere uitstraling. Daarbij is er een "nieuw" vintage kleed gekomen en nieuwe kleur op de muur: Tuscan Red van Little Greene.

 

Eethoek

De eetkamertafel had een hele speciale en bijzondere herinnering: deze is door zijn vader gemaakt. Máár de kleur paste niet meer helemaal bij het interieur. Dus deze is geschilderd met Annie Sloan meubelverf. Waarom? Dan behoudt het een houten uitstraling want er komt geen schuren aan te pas. Een frisse nieuwe look én nieuw leven. Daarnaast zijn er wat meubels verplaatst, is de display kast ingericht als mooie drankenkast óók vol met herinneringen en speciale dranken. Dit koppel houdt erg van eten en drinken dus dit moest je ook terug (blijven) zien in het interieur. 

MEER INFORMATIE OVER INTERIEUR STYLING?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.