LYNNTERIOR DESIGN

Kom jij ook op zo veel mooie plekken met geweldige en bijzondere interieurs en denk je: "Dat zou ik ook wel willen! Maar géén idee waar ik moet beginnen!?" Daarbij is het vaak lastig om een stijl te bepalen en de juiste meubels, kleuren of materialen te kiezen. "Misschien is een interieur architect inschakelen wel een idee?". Maar schiet dan ook meteen de gedachte door je hoofd dat een interieur ontwerper extreem duur is? LYNNTERIOR DESIGN is dat niet

 

Wij geven betaalbaar interieuradvies zonder dat dat een gouden prijskaart aan vast hangt. We werken namelijk op basis van commissie met vaste partners. Ook geen "uurtje-factuurtje" want je betaald alléén voor de producten en eventuele vakwerk kosten. Wij kunnen 'groot' inkopen en jij profiteert ervan!

 

Hierbij een impressie van verschillende projecten:

Samenwerken?

Ben je overtuigd en wil je graag met LYNNTERIOR DESIGN verder? Super! Dan plannen we graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Een eerste kennismakingsgesprek zal in overleg bij ons plaatsvinden, of de bestemming voor het project. Bij ons kan je de sfeer te proeven en kunnen we het verhaal en werkwijze het beste toelichten, maar op locatie zelf is het makkelijk om de 'probleem punten' toe te lichten. Deze eerste afspraak duurt ongeveer 60 minuten en kan worden in gepland op een van de volgende momenten:

 

Maandag: 

Dinsdag: 

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag: 

Zaterdag: 

Zondag: 

08:00 - 17:00

Gesloten

20:00 - 21:00

08:00 - 21:00

Gesloten

10:00 - 17:00

Gesloten

Book an appointment with LYNN LYNN using Setmore