INTERIOR styling

Kom jij ook op zo veel mooie plekken met geweldige en bijzondere interieurs en denk je: "Dat zou ik ook wel willen! Maar géén idee waar ik moet beginnen!?" Daarbij is het vaak lastig om een stijl te bepalen en de juiste meubels, kleuren of materialen te kiezen. "Misschien is een interieur architect inschakelen wel een idee?". Maar schiet dan ook meteen de gedachte door je hoofd dat een interieur ontwerper extreem duur is? LYNNLYNN INTERIOR STYLING is dat niet

 

Betaalbaar interieuradvies zonder dat dat een gouden prijskaart aan vast hangt. We werken namelijk op basis van commissie met vaste partners en vakmannen. Ook geen "uurtje-factuurtje" want je betaald alléén voor de producten en eventuele vakwerk kosten. Wij kunnen 'groot' inkopen bij de mooiste merken en jij profiteert ervan!

 

Wat kan LYNN LYNN INTERIOR STYLING voor jou betekenen?

❯ vloeren vakkundig laten leggen en/of opknappen

❯ kleurstellingen, schilderen en lakken door echte professionals

❯ verbeteringen en kleinschalige verbouwingen

❯ ruimte indeling en herinrichting

❯ styling en kleuradviezen

❯ decoratie en sfeer

 

 

Hierbij een impressie van verschillende projecten:

Samenwerken

Ben je overtuigd en wil je graag met LYNN LYNN verder? Super! Dan plannen we graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Een eerste kennismakingsgesprek zal in eerste instantie via SKYPE plaatsvinden. Dan maken we kennis en kijken we of we verder kunnen. Dan maken we een afspraak op locatie, en  deze afspraak duurt ongeveer 60 minuten en kan worden in gepland op een van de volgende momenten:

 

Maandag: 

Dinsdag: 

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag: 

Zaterdag: 

Zondag: 

08:00 - 17:00

08:00 - 17:00

08:00 - 21:00

08:00 - 21:00

08:00 - 17:00

10:00 - 17:00

Gesloten

Book an appointment with LYNN LYNN using Setmore