Begin 2017 heb ik mijn webshop geopend. Ik had zoveel oorbellen gemaakt, en zoveel foto’s gemaakt waarom familie en vrienden me zeiden “doe daar dan wat mee”. Compleet anoniem begon ik ‘sbtl. amsterdam’. Op dit moment maakte ik nog subtiele sieraden, vanuit mijn woonplaats Amsterdam. En voilá: ‘sbtl. amsterdam’ . Toen wilde ik nog anoniem blijven. Mijn beste vriendinnen en zélfs mijn vader én zus wisten van niks. Want “wat als het nu niet aanslaat” was mijn gedachte. Hoe meer positieve reacties ik ontving, hoe enthousiaster ik zelf ook werd. Na een jaar besloot ik de merknaam, stijl en website om te gooien en maakte ik er LYNNLYNN van.

 

LYNNLYNN staat voor kwaliteit, elegantie, authenticiteit. Ik vind kwaliteit belangrijk, dus koop ik verfijnde materialen in uit Nederland, Frankrijk, UK en Singapore. Als ik onderweg wat tegenkom, gebruik ik dat. Als ik wat kan hergebruiken, graag! Dan blijft het ook nog eens uniek. Authenticiteit omdat ik van mening ben dat kwaliteit níet de hoofdprijs hoeft te kosten. Ik ontwerp mijn sieraden 100% zelf en laat me inspireren door wat ik onderweg tegenkom. Zo ook peperdure sieraden waarvan ik denk: “maar dát kan ik ook, en misschien wel beter zónder dat het de hoofdprijs kost”. Ik wil dat iedereen blij wordt van mijn sieraden; niet puur mijn bankrekening. De Engelse omschrijving van Elegantie is “the quality of being graceful and stylish in appearance or manner”. Dat probeer ik te laten zien in de ontwerpen van mijn sieraden. De stijl van mijn sieraden is ook passend voor iedereen. Hippe stadse meiden, maar ook voor elegante en stijlvolle dames.

 

De webwinkel, het bijhouden van mijn instagram (@LYNNLYNN.nl), de webshop fotografie, deelnemen aan lokale marktjes, samenwerkingen aangaan met fashionshops, en meer, is ZO leuk om te doen en de perfecte manier om mijn creativiteit te uiten.

 

MADE TO ORDER

Ik voel me vereerd dat ik al voor verschillende gelegenheden sieraden heb mogen maken. Een bruid heeft mij haar oorbellen laten ontwerpen, een andere bruid wilde graag een ‘wedding proof’ sunnycord, iemand anders heeft me kerst oorbellen laten ontwerpen en nog veel meer leuke ideeën heb ik mogen uitwerken. 

 

Veel liefs, LYNN

CUSTOM MADE RING / 17,50
CUSTOM MADE RING / 17,50
SCHAKEL ARMBAND RVS / 27,50
SCHAKEL ARMBAND RVS / 27,50
TIJDELIJK UITVERKOCHT
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Handgemaakte unieke oorbellen
PRE ORDER / 17,50
handgemaakte oorbellen
STOERE DRUPPELS / 17,50

Half moon PRE ORDER

Deze oorbellen zijn handgemaakt en één van de eerste designs. Deze zijn binnenkort weer verkrijgbaar, en alvast te betellen via een pre order. Levering verwacht rond september. Reserveer nu alvast jouw paar oorbellen! 

€ 17,50

  • Beschikbaar
  • PRE ORDER

sunnycord
SUNNYCORD GROEN / 10,00
TOO LITTLE TOO LATE / uitverkocht
TOO LITTLE TOO LATE / uitverkocht
SUNNYCORD NATURAL STONES / 17,50
SUNNYCORD NATURAL STONES / 17,50
SUNNYCORD DESERT / 15,00
SUNNYCORD DESERT / 15,00