(Re)branding

Online styling is niet minder belangrijk dan interieur styling, en ook daar heb ik oog voor. Ik help jou of jouw bedrijf met de juiste uitstraling met diezelfde personal approach. Zo heb ik me op freelance basis al voor verschillende marketing- en rebrandingprojecten ingezet. 

Design Post Amsterdam

Design Post Amsterdam is een interieurcollectief bestaande uit meerdere gerenommeerde designmerken. Arco, Arper, Casala, Eikelenboom, Kvadrat, Montis en XAL presenteren gezamenlijk hun collecties en innovaties in een dynamische showroom op Cruquiuseiland. Ik ontwierp en ontwikkelde een nieuw online imago en website passend bij de complete rebranding door SPACE projects in 2019.

Design Post Amsterdam.png

Eikelenboom

Sinds 1968 is Eikelenboom vertegenwoordiger van designverlichting uit onder andere Italië, Spanje, Duitsland, België en Scandinavië. Het aanbod bestaat uit collecties van gerenommeerde merken zoals Luceplan en Vibia. Voor Eikelenboom onderhoud ik hun online marketing kanalen zoals de website, social media en nieuwsbrieven.

Eikelenboom

Hollands Licht

Hollands Licht bestaat uit vernieuwende producten van talentvolle ontwerpers van Nederlandse bodem. Daarnaast worden tijdloze designklassiekers in de collectie opgenomen. RawColor heeft de brochure ontworpen en ik heb de huisstijl vormgegeven via een brandbook welke ook wordt toegepast op de (online)marketing middelen. 

Hollands Licht

Nieuwe website

Technisch gezien ben ik mijn eigen klant; máár ben zeker niet minder trots. Na jaren een webshop te hebben gehad met handgemaakte sieraden ben ik gerold in het interieur styling vanuit een persoonlijke interesse in interieur en design. Daar hoorde een nieuwe tijdloze uitstraling bij. Dus niet alleen de website aangepast maar de algehele uitstraling. 

LYNN LYNN

Lunchcafe Janssen

Lunchcafe Janssen is een gezellige lunchzaak waarbij ik heb geholpen bij de interieurstyling maar ook de branding. Ik heb de huisstijl en al het drukwerk ontworpen; menukaarten, visitekaartjes, giftcards en uiteraard ook de website. 

Lunchcafe Janssen Nuenen