SHOP 'TILL YOU DROP

Toe aan wat nieuws? net verhuisd? op zoek naar een bijzonder interieur? Ik help je hier graag bij.

 

Of je nou een moderne keuken hebt, een historisch huis met karakteristieke elementen, een nieuwbouw aan het inrichten bent, of simpelweg geen tijd hebt om het zelf te doen. Ik zorg ervoor dat jouw verhuizing of interieur styling perfect geregeld wordt.

 

Nadat we kennis hebben gemaakt, ga ik aan de slag met een moodboard om jouw sfeer te bepalen. Naar aanleiding van een eerste feedback ronde, op mijn op maat gemaakte moodboard, ga ik opnieuw aan de slag. Het is, bijna nooit, de eerste keer 100% raak. Het begin is een intensief proces waar we nog veel overleggen om tot het perfecte plan te komen. Zodra het moodboard naar wens is en het plan duidelijk ga ik aan de slag. We hebben het budget afgesproken, en dan ga ik aan de slag met een persoonlijke webshop. Ja, echt waar. Ik maak een webshop op maat waar jij bij mij direct, óf externe partijen de bestellingen plaatst. Alles binnen deze webshop, is geïnspireerd op het op maat gemaakte moodboard. Zo houd je zelf grip op de kosten en bestellingen. 

En als alles goed is afgeleverd zorg ik voor de styling op locatie.

WHAT

Styling webshop

HOW 

vanaf € 350,-

Nu nog even goed overzichtelijk alles onder elkaar:

- Kennismaking (ik kom graag langs)

- Stijl onderzoek (ik hoor graag wat jullie mooi vinden)

- Stijl matching

- Custom moodboards

- Custom 2d plattegrond

- Plan de campagne (omschrijving)

- Persoonlijke webshop (met meerdere opties)

- Dag inrichten

De kosten voor dit alles? Vanaf € 350,- en dat is afhankelijk van de grootte van het project.

 

Denk je - ondanks de scherpe prijs - "oef"?

Denk dan aan deze voordelen:

01/

iets met bomen en bos

er zijn zo - ontzettend - veel (web)shops dat je door de bomen het bos niet meer ziet. ik doe het uitzoekwerk voor jou. 

02/

flexibel

het is lastig die parels te vinden, of om de volledige controle uit handen te geven. in jouw private webshop heb je nét wat meer grip om uit te kiezen wat je wil.

03/

win-win prijzen

ik heb overeenkomsten met leveranciers en zoek die parels op. én, ik deel dat voordeel. win-win. jij betaalt niet de volle mep én krijgt de interessante producten thuis. 

04/

No basic bitch

meestal zoek ik verder dan die gevestigde namen én jouw webshop is volledig gepersonaliseerd. hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze een privé webshop hebben ;-)

05/

I won't let go

ik raak zo betrokken dat je me altijd vragen kan blijven stellen. ook ná oplevering. en ook jouw vrienden voor cadeau tips ;-)

NOT QUITE?

Is "Styling Webshop" nog niet helemaal wat je zoekt? Bekijk de andere opties....

01

complete styling

03

mood creation

De hele shebang. Dit is hét all inclusive pakket. Ik help je van a tot z voor een vaste prijs. Geen verrassingen daarover. Wel over je nieuwe interieur.

Al goed op weg maar heb je het gevoel dat er iets mist? Ik creëer de juiste sfeer en richtlijnen met een moodboard op maat. Daarna ga je zelf aan de slag!